Общинска избирателна комисия Макреш


РЕШЕНИЕ
№ 61
Макреш, 22.10.2019

ОТНОСНО: Определяне час за застъпване на охрана на изборните помещения на СИК и помещенията на ПСИК от служителите на МВР след получаване на изборните книжа и материали от членовете на СИК и ПСИК на 26.10.2019г. (денят преди изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.), както и охрана след приключване на изборния ден.

 На основание чл. 87, ал. 1, т. 1, във връзка чл. 218, ал. 6 от ИК, Общинска избирателна комисия - Макреш 

 

РЕШИ:

 1. УКАЗВА на Директора на ОД на МВР – Видин, че следва да бъде осигурена охрана от служители на МВР във всички 8 броя избирателни секции на територията на община Макреш, с начален час - 18:00 часа на 26.10.2019 г. Служителите на МВР следва да охраняват изборните помещения отвън.
 2. След приключване на изборния ден служителите на МВР следва да ескортират автомобилите на представителите на СИК до сградата на Община Макреш за предаване на изборните книжа и материали.
 3. УКАЗВА на Директора на ОД на МВР – Видин, че следва да осигури охрана от служители на МВР на изборните книжа и материали, които представители на Общинска избирателна комисия - Макреш следва да предадат на Централната избирателна комисия след приключване на изборния ден и отчитането на резултатите. Служители на МВР следва да ескортират автомобила на представителите на Общинска избирателна комисия - Макреш от сградата на Община Макреш до сградата, в която се помещава Централната избирателна комисия, с адрес: гр. София, площад „Княз Александър І", № 1.

Копие от решението да бъде изпратено до Директора на ОД на МВР – Видин за сведение и изпълнение.

 

Решението е изготвено в два еднообразни екземпляра.

Решението подлежи на обжалване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия. 

 

Председател: Полина Сашова Башлийска

Секретар: Ваня Иванова Василева

* Публикувано на 22.10.2019 в 17:55 часа

Календар

Решения

 • № 100 / 08.10.2021

  относно: предсрочно прекратяване общински съветник в Общински съвет - Макреш и обявяване за избран за общински съветник МАРИАНА ЛЮДМИЛОВА МАРИНОВА

 • № 99 / 06.11.2019

  относно: Обявяване за избран за общински съветник от кандидатската листа на Коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ.

 • № 98 / 03.11.2019

  относно: Упълномощаване на трима членове на общинската избирателна комисия Макреш, предложени от различни партии и коалиции, за предаването на избирателни списъци за гласуване на изборите за общински съветници и кметове втори тур на 03.11.2019 година в ГД „ГРАО” – Видин.

всички решения